Bij veel gemeenten in Nederland is het al mogelijk om het gebruikte frituurvet in te leveren. Gemeenten zien het nut van het recyclen van vet en oliën in. Recyclen wordt ook steeds populairder. U kunt hiervoor terecht bij de milieuwerf in uw gemeente. Maar wilt u dat er méér inzamelpunten komen binnen uw gemeente, stuur dan een mailtje naar uw gemeente en wijs daarin op de website www.riool.net/vetrecyclehet waar gemeenten (gratis) materialen kunnen bestellen voor het creëren van meer inzamelpunten. Meer informatie kunt u vinden door te klikken op 'lees verder'
Lees verder.

Inzamelpunten Nederland

Landelijk zijn er al 3000 inzamelpunten en er komen er steeds meer bij! Bij veel supermarkten kunt u het vet of de olie inleveren in de gele kliko. Ook bij gemeentewerven, (sport)verenigingen en kinderboerderijen is het mogelijk uw gebruikte frituurvet in te leveren. Let op de openingstijden. (Sport)verenigingen zijn beperkt toegankelijk.

Tik uw postcode in en u ziet 3 inzamelpunten bij u in de buurt, of zoek op plaatsnaam.

Is er in uw buurt een inzamelpunt en staat die er nog niet tussen? Stuur dan een mailtje met het adres van dat inzamelpunt naar info@vetrecyclehet.nl.

Op deze data berust auteursrecht. Derden mogen geen gebruik maken van deze data zonder toestemming van de website-eigenaar.

 

Zoek uw dichtsbijzijnde inleverpunt!

(postcode of plaatsnaam)